Tactic Air Drone мнения, цена и отзиви

Когато става въпрос за някои много специални филмови снимки, дроните са много популярни в наши дни. Те предлагат възможност за фотографиране от въздуха и записват материала с висококачествена резолюция. Но дроните не винаги са толкова практични, че можете да правите спокойни снимки с тях, или да имат други странности, с които трябва да живеете. В допълнение към слабата батерия, това включва и лошо поведение на полета, което е невъзможно да се контролира. Днес се занимавахме с Tactic Air Drone. Дрон, който дори може да записва в 4k качество.

Tactic Air Drone

Какво е Tactic Air Drone?

Този летящ обект е Tactic Air Drone, който ви позволява да правите въздушни снимки с лекота. Гъвкавата система ви държи под ръката в движение и разполагате с техническите характеристики, които ви позволяват да записвате видео с до 4k качество. Ето функциите, които производителят е обещал:

 • Интелигентна функция Follow Me
 • Двойна камера и картина в картината
 • контрол на разпознаване на жестове с улавяне на изображение
 • Моторизирана активна 4K камера
 • 20 минути дългосрочен полет Modularbatterie
 • Оптично позициониране на потока

Tactic Air Drone дава възможност на оператора да се движи свободно по всяко време. Чрез интегриран барометър дронът лети толкова високо, колкото е поставил и е в състояние да следва получателя, където и да отиде. Камерата позволява в контролера винаги да следите. Записът може да продължи до 20 минути, докато батерията спре. Tactic Air Drone също има способността да кацне самостоятелно, преди да изчерпиш енергията си. Оптичното позициониране на потока гарантира добри снимки, като че ли са направени с тиха камера.

Tactic Air Drone_4

С какво помага Tactic Air Drone?

Ако искате да направите някои наистина добри снимки от въздуха днес, обикновено използвате Tactic Air Drone. Те се движат лесно и преди всичко работят и продължават да правят снимки без затруднения. За някои дела, такъв безпилотен самолет е наистина много полезен. Най-късно на следващата сватба или на почивка, дронът вече не е у дома си, защото така създавате изображения, които човек обича да си спомня.

Защо ми е необходим Tactic Air Drone?

По принцип дронът може да служи на всеки, който има малко представа за въпроса. Следователно, целевата група не може да бъде класифицирана толкова ясно, към която е насочена. Дори подрастващите трябва да могат да се справят бързо, възрастни да снимат домашни видеоклипове или всичко, което им се струва принципно пред обектива. По същия начин, по-старото поколение със сигурност се забавлява с операцията, защото е проектирана лесно и е толкова оптимизирана, че не може да я разбие. Така че той предлага практически забавно във всяка възрастова група.

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Как се използва продуктът?

Когато сте в движение, дронът има няколко сгъваеми ръце, така че можете да го вземете със себе си в движение. След като го разопаковате и инсталирате приложението на мобилния си телефон, свържете го към контролера и сте готови да отидете. Дронът просто трябва да бъде включен и приложението да се отвори и да отиде. Контролът се осъществява чрез няколко контроли, перфектният преглед, който запазвате камерата за картина в картината.

Това също може да промени доста различни ъгли, дори и по време на запис. Всеки, който иска да снима себе си, но от въздуха, дава на самолета по-долу само един жест и тя взема няколко снимки самостоятелно. Ако даден маршрут е планиран, той лесно може да бъде проследен на екрана с пръст и дронът ще лети точно в тази посока. През цялото време е заснет, той се връща някъде в рамките на 20 минути на земята, е презареждане дължи.

Какви са предимствата и недостатъците на продукта?

Подобно на всяка притурка, тя има своите предимства и недостатъци, за които трябва да знаете. Нека накратко обобщим какво е важно.

ползи

 • лесен за работа
 • много режими за по-добра работа за най-добри снимки
 • до 4K качество на изображението
 • 20 минути време за работа

недостатъци

 • Зареждането отнема повече време, отколкото работи

Единственият момент, който някои хора смятат за недостатък, е, че дронът отнема около 150 минути, за да се върне с пълна батерия. Тя държи само 20 минути във въздуха. В противен случай ползвателят има предимства, тъй като дронът е лесен за използване, използва много режими за добра настройка и по-добра работа и прави добри снимки, които изглеждат добре на голям телевизор.

Общи Tactic Air Drone тест и качествени характеристики

Това, което говори за качеството, е интегрирането на камера, способна да снима в 4K. Сам сам, най-малкото безпилотни самолети в света днес. Освен това използваемостта на много сравнителни модели не е толкова добра, колкото тази. В нашия собствен тест открихме, че снимките работят правилно.

Дори начинаещите се справят добре с модела и създават снимки, които рядко се правят от евтини безпилотни самолети. Той също така показва, че продуктът също така носи резервни части, например, ако витлото се разруши. Като цяло, бяхме много доволни, както с доставка, така и с производителност, така че ние силно препоръчваме продукта. – Също така за начинаещи!

Общи опити и мнения на Tactic Air Drone

Огледахме и интернет за други мнения и прочетохме един или друг преглед. Като цяло, те са предимно положителни и се характеризират с факта, че повечето от тях нямат само един от дроните. Тъй като тече само 20 минути, те обикновено получават втора или трета, така че може да се покрие по-дълго време за запис. Разбира се, това също е възможност – в допълнение, дронът може да излезе с добро съотношение цена-производителност.

Това бе оценено и от много потребители. Често, за съжаление, дроните струват много пари и след това отиват сравнително бързо. Повечето хора биха искали да препоръчат устройството и да се забавляват да създават видеоклипове от всякакъв вид. Дори начинаещите нямат трудности с операцията, докато напредналите и ценителите на други дронове са забелязали, че рядко са виждали такова добро качество в един безпилотен самолет. Като цяло, продуктът беше толкова добре приет.

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Има ли известни проблеми с Tactic Air Drone?

С изключение на факта, че тя се нуждае от 150 минути за презареждане, почти няма проблеми с дрона. Важното е, че не губите контакт с дрона. В модела най-голямото разстояние е 100 метра, което не трябва да се превишава. Но обикновено това е достатъчно. Въпреки това, ако летиш прекалено високо, трябва да внимаваш, в противен случай губи контрол над устройството.

Къде мога да купя Tactic Air Drone?

В дрона е най-добре да се поръча директно от производителя, който ги предлага в интернет на собствения си уебсайт. Тук получавате и достъп до различни ценови предимства, които предоставя на доставчика. Това не само включва множество устройства на по-евтина цена, но също така и икономически ефективна доставка, както и бързи срокове за доставка. Поръчката се извършва бързо и опциите за плащане са умерени, така че не поемате почти никакъв риск. Струва си да опитаме във всеки случай.

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Tactic Air Drone Технически детайли

Да поговорим за техническите характеристики на дрона. Изброихме ги ясно:

 • Камера: 1080P широк ъгъл
 • Вграден въртящ се плот: 6-осен жироскоп
 • 2.4 GHz дистанционно управление
 • Разстояние от дистанционното управление: 100 метра
 • Разстояние на последователността на изображението: 1-5 метра
 • Мощност на предавателя: 3.7V 350mAh вградена батерия
 • Максимално време на полета: около 20 минути
 • Батерия: 3.7V 1.800mAh Li-Po батерия
 • Време за зареждане: около 150 минути
 • Размери: 136x85x60 mm (сгънати), 270x260x60 mm (разгънати)

Така че дронът не е дори голям по отношение на способностите си, когато тя се разгъва. В допълнение, тя използва приложение, с умения могат да бъдат допълнително експлоатирани.

доставка

Класация и препоръка за Tactic Air Drone

Дронът е чудесна алтернатива на много модели на пазара. Той не само осигурява идеалния фон за доброто заснемане, но е и чудесен за реализиране на специфични намерения за снимане. Въздушното фотографиране е напълно различно от възможностите на дрона. Освен това, с включеното приложение, изображенията могат да бъдат подобрени.

Като цяло, един хубав дрон, който предлага много възможности за снимане както за начинаещи, така и за напреднали играчи. Бихме искали да препоръчаме съответно продукта. В допълнение, не можете да се обърка с поръчката, или риск нещо. Можете да бъдете сигурни, че ако пристигнете на празненство с този дрон, записите със сигурност ще оставят впечатление след това. Допълнителни клиентски мнения са на разположение чрез тази връзка!

опаковки

Информация за доставчика и доставчика

Продуктът е произведен от фирма Hyper Sls ltd. Продадено, което се намира в Хонг Конг. В допълнение, той предлага на клиентите си гореща телефонна линия, където можете да се обърнете, ако има въпроси без отговор. Повече информация за доставчика не е известна. Ето адреса:

 •     Хипер Слс ЕООД
 •     7 / F, Гранд Билдинг
 •     398-402 Kwun Tong Road, Коулун, Хонконг
 •     Телефон: +44 20 3808 9234 (24 часа на разположение)

Начална страница: https://shop.hyperstech.com/ *

Списък на източници и допълнителни връзки
 1. https://www.yuneec.bg/tips/dronove/chesto-zadavani-vyprosi-za-dron-s-kamera-yuneec-typhoon-h
 2. https://4sales.bg/blog/post/122/kakvo-e-dron-opisanie-i-funkcionalnost
 3. https://www.copter.bg/bg/dronove-dji-spark/750-dron-dji-spark-s-distancionno-upravlenie.html

Tactic Air Drone

8.4
материал 8.0
приложимост 9.0
употреба 8.5
цена 8.0
Previous Post
aqua disiac
Testosteron

Aqua Disiac мнения, цена и отзиви

Next Post
Prostero
Khranitelni Dobavki Prostata

Prostero мнения, цена и отзиви