Silane Guard Рецензии, ценообразуване и покупка

Драскотините в боята или грозното обезцветяване през годините придават на автомобила правилно износване. Тези, които започват достатъчно рано, за да предпазят автомобила от подобни проблеми, все още имат част от него, дори ако колата е малко по-голяма. И, разбира се, увеличава стойността на препродажбата, ако боята остане в добра форма. Но как наистина да бъде гарантирано това? Повечето полиращи средства, които могат да се използват след определена възраст, са склонни да разтриват слой от боята, а уплътнителите само прилагат тънък слой, който дори не може да се защити срещу повечето драскотини. Така че опитахме Silane Guard веднъж. Продукт, който осигурява на автомобила отлична защита и следователно визуално подобрява автомобила значително. Нека да разгледаме това подробно.

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Просто кликнете!*[/soc_button]

Какво представлява Silane Guard?

Silane GuardКак става въпрос за грозното виждане на автомобил през годините е много различно. Ефектите върху околната среда не са съвсем невинни. Насекомо мръсотия върху частиците на магистрала, растителната защита, които летят във въздуха на боята и има стик или дори клони, които заедно ивица отстрани на колата и има прикрепени им наследство. Факт е, че всяка кола е изтеглена след определено време, било то от драскотини или опитите, които сме направили, за да премахнем неприятните влияния на околната среда от боята. Дали цветни лак или подобни уплътнения – те не създават същия ефект като Silane Guard. Продуктът се състои от течна чаша вода, която запечатва повърхността на боята, но е значително по-силна от която и да е друга уплътнение на пазара. Ето преглед на функциите:

 • предпазва всички цветове на тялото
 • съответства на всеки тип превозно средство и боя
 • безопасна защита срещу малки пукнатини
 • също отблъсква водата

Всеки, който правилно третира колата си с Silane Guard, ще има спокойствие в продължение на около година, преди всякакви повреди или сълзи, които изглеждат непривлекателни. А приложението е толкова лесно. Тялото се възползва от него, както и стойността на автомобила. Подобни ефекти вече са наблюдавани в дисплеите на смартфоните. Цветовата защита тук обаче е малко по-силна и подходяща за условията на всяко превозно средство.

За кого е Silane Guard правилният продукт?

Всеки, който отдава значение на автомобила и външния му вид, се възползва от използването на този продукт. Защото не само запазва красивия външен вид на боята, но също така увеличава стойността на препродажбата. Тъй като не рядко, това е фактор, ако някой ден искате да си купите нова кола и отново да продадете старата. Боята винаги се разглежда от купувача и може да достигне до четирицифрена сума, ако е възможно най-добра. Дори и по-старите бои все още се възползват от обработката с Silane Guard, защото това е освежена и предпазена от допълнителни външни влияния.

Silane Guard Технически детайли

Но какво всъщност съдържа този продукт, което го прави толкова ефективен? Веднъж погледнахме това. Продуктът е произведен от японски производител Wilson и е еднокомпонентен състав, който не е необходимо да се смесва допълнително. Уплътнителят за водно стъкло е лесен за нанасяне и един пакет ще продължи за около 2 до 3 обработки. Така че имате ярък цвят през цялата година и можете да продължите да разчитате на това дори при редовно лечение. Допълнителни технически подробности:

 • Защитава оригиналния цвят на каросерията
 • дава го лъскав външен вид
 • Освен това, той е водоотблъскващ
 • предпазва от малки пукнатини
 • Защитава дори при редовно пране с по-силен шампоан за кола

Така че не прави нищо, ако дори искате пълно почистване на автомобила след тежко замърсяване. Защитеният слой дава на боята перфектен завършек, който предпазва от по-нататъшно удавяне.

Как работи приложението Silane Guard?

Разбира се, правилното използване на трайността е от съществено значение. Поради това производителят е предоставил препоръка за начина на използване на Silane Guard.

 • Стъпка 1: Колата се почиства и обезмаслява. Това е от съществено значение за каросерията, когато впоследствие се обработва с Silane Guard.
 • Стъпка 2: гъбата е добре напоена с продукта. След това съставът се прилага към колата.
 • Стъпка 3: След около 5 до 10 минути, тя трябва да се изсуши, след което повърхността се почиства с кърпа без налягане.
 • Стъпка 4: Повторете стъпки от 1 до 3, докато в колата има общо 6 слоя.

След като автомобилът е добре защитен от външни влияния. Количеството слоеве е необходимо, за да се осигури тази защита.

Какви са предимствата и недостатъците на Silane Guard?

Разбира се, всички джаджи имат предимства и недостатъци, които трябва да бъдат предварително информирани. Затова се възползвахме от възможността и обобщихме всичко ясно:

Силайн Гард ползи:

 • лесно прилагане
 • добра защита за цялото тяло
 • Запечатване срещу малки пукнатини
 • да се използва за всички видове бои
 • дава на автомобила стария си блясък
 • също така увеличава стойността на препродажбата

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Просто кликнете!*[/soc_button]

Недостатъците на Силайн Гардън:

 • Първото лечение е малко скъпо

Ако използвате продукта за първи път, в идеалния случай трябва да приложите 6 слоя. Последващото лечение може да включва и по-малко, колко често повтаряте процедурата. За оптимална защита редовната употреба е задължителна. Тогава обработката остава изключително проста и осигурява добра защита срещу всички влияния на околната среда. Друго голямо предимство е, че всеки лак може да се обработва с продукта, а дори металните бои могат лесно да се възползват от него, тъй като той е водоустойчив уплътнител.

Общ тест за охрана на Силайн

Разбира се, ние също искахме да опитаме защитата на цветовете и да я опитаме на три различни автомобила. Факт е, че колкото по-голямо е превозното средство, толкова по-голямо е усилието. Едно предимство обаче е, че ако имате машина за полиране например, можете да я използвате без натиск. Всичко върви малко по-бързо и отнема недостатъците на продукта. Защитата на водното стъкло не разпределя неприятни миризми и е много богата, когато се прилага върху автомобила, така че човек да дойде със сумата лесно за три лечения. Трите коли бяха обработени от нас с продукта и след това всички те имаха шест слоя течност върху него. Боята се бе подобрила видимо. Дори и с малко по-стария модел, чиято боя е видимо повредена и която бяхме използвали като отличен пример, за да проверим колко добър продукт наистина е. В крайна сметка бяхме много доволни от защитата на боята и мислехме, че тялото със сигурност ще спечели. Всеки трябва да има такъв аксесоар в гаража и грижата за колата си. За разлика от другите продукти, това не отнема постепенно боядисващите слоеве, а по-скоро дава нови слоеве и също така гарантира, че водата е отблъсната. Когато вали толкова лесно от това. Ето защо го препоръчваме много.

Генерал Silane Guard опит

Също така проверихме интернет за повече опит и го намерихме. Продуктът е популярен и повечето хора ценят колата и нейния външен вид. Те са ентусиазирани и също са постигнали положителни резултати с цветовата защита. Не можахме да намерим никакви отрицателни резултати, така че предполагаме, че дори и тези, които са приложили по-малко от 6 слоя, не е задължително да се изправят зле, когато преценят резултата. Като цяло, следователно, има много високо ниво на удовлетвореност на клиентите.

Има ли проблеми със защитата на Silane Guard?

Използването на тялото винаги е малко трудно, но ако използвате мека кърпа, нищо не трябва да се обърка. Важно е винаги да нанасяте слой редовно, за да поддържате защитата, а понякога и цялата процедура, като поставите до шест слоя на автомобила. Няма общи проблеми, с изключение на това, че продуктът се произвежда от японски производител и затова не е толкова добър.

Къде мога да си купя Silane Guard?

Разбира се, ние също искаме да отговорим на този въпрос. Продуктът може да се купи много добре на Amazon, където се предлага на преференциални цени. Това, което прекарвате тук, е полезно във всеки случай, дори и в по-дългосрочен план, ако искате да изгладите тялото и искате да дадете на автомобила това определено нещо. Когато поръчвате чрез Amazon, важат типичните правила и можете да прочетете отзивите на други потребители. Разбира се, това дава още повече сигурност.

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Просто кликнете!*[/soc_button]

Преглед на Silane Guard

Не е лесно да се намери добра защита на цвета на тялото на автомобила. Но всеки, който плаща за този продукт и се притеснява да приложи до шест слоя от него на цялата кола, ще се възползва във всеки случай, давайки на колата си страхотен цвят, който също е издръжлив. Защитата на водното стъкло дава на автомобила защитен слой, който не само позволява на водата да се отдръпва, но също така пречи на типичните влияния на околната среда, такива като летви и други подобни, да достигнат до боята. Освен това се предотвратяват по-малки пукнатини и по този начин се избягва повреда. Продуктът е идеален за хора, които са купили страхотна кола и искат да поддържат външния си вид в по-дългосрочен план. Тъй като боята е повредена бързо от други продукти. Дори и чрез нормален автомобилен шампоан, който понякога има негативен ефект върху боята. За разлика от това, не можете да сбъркате с този продукт.

Ново! Второто поколение на всички познати бодигардове Willson. За разлика от старото огледало за стъкло, продуктът е еднокомпонентен (не смесвайте с втвърдител).

 • Втората разлика от старото течно стъкло Продукт е подходящо за тъмни и леки автомобили!
 • Лесен за нанасяне и разпространение. Без проблеми ще се справите самостоятелно.
 • Всички снимки се правят от мен, а не от интернет.

Пазете се от измамници! Полирането Продукт не може да струва 1900 рубли.

Как да различаваме оригинала от фалшив, който си заслужава да обърне внимание:

 • неоправдани отстъпки от 30-50%. Цената е много по-ниска от пазарната цена, 900-1990 рубли. Продуктът Silane Guard не може да бъде по-евтин, отколкото в офиса. сайт. Препоръчителен производител Willson цена на дребно за опаковка 95 ml за инт. пазар на Япония – 5200 йени, което е 2690 рубли. Ето защо, оригиналното течно стъкло по никакъв начин не може да струва 1200 или 1990 рубли. 30-50% по-евтино, отколкото в офиса. сайт на марката и в Япония. (вижте екрана).
резюме
Дата на прегледа
Прегледан елемент
Silane Guard
оценка
41star1star1star1stargray
Previous Post
Psorilax
здраве

Psorilax Рецензии, ценообразуване и покупка

Next Post
Make Lash
здраве

Make Lash Рецензии, ценообразуване и покупка