Prostero мнения, цена и отзиви

Какво представлява Prostero?

Prostero е биогенен комплекс, използван от мъжете за лечение на проблеми с пикочните пътища, простатит и възстановяване на ерекцията. Тя служи като ефективно средство за пълно възстановяване на функционалността на пикочо-половата система и има положителен ефект върху собственото благополучие. Според производителя активният комплекс за запазване на здравето на мъжете трябва да може да реши следните проблеми:

 • Отстраняване на възпалителния процес в простатата и укрепване на имунната система,
 • стимулиране на сексуалното желание и възстановяване на нормално функционираща ерекция,
 • Забавянето на стареенето на клетките, спирането на болезнени уринарни симптоми и отстраняването на камъни от пикочните пътища,
 • Увеличаването на производството на тестостерон и подобряването на качеството на спермата,
 • Намаляване на размера на възпалената простата и възстановяване на нормалното кръвообращение в простатата.

Лекарството служи като хранителна добавка за енергийния метаболизъм, който като част от метаболизма е отговорен за осигуряване на енергия за тялото без прекъсване и осигуряване на него. Енергията произведени, които получава от храната, служи човешкия организъм за механична работа като упражнения за поддържане на хомеостазата и температурата на тялото, както и подновяване и синтеза на ендогенни вещества.

Prostero

Дали продуктът е подходящ за вас?

Това е ефективна подготовка за зрели мъже над 40 години. От друга страна, тя не е подходяща за жени, защото се използва за лечение на простатит, както и при нарушения на сексуалната функция на мъжа. Учени от „Центъра за здраве“ разработиха Prostero за предотвратяване на сериозни последици от простатит и възстановяване на здравето на мъжете.

Той има естествени съставки, които се основават на висока биологична активност и не само облекчават страданието на мъжкото население, но и основната причина за дискомфорт на простатата и сексуална дисфункция. Според производителя, неговата методология се счита за най-добрата мярка за предотвратяване на мъжката болест на простатната жлеза за зрелите мъже. Prostero е специално за онези мъже, които имат следните признаци на страдание:

 • Усещане за болка в тестисите, ректума, перинеума,
 • болка при уриниране и неотложна нощ,
 • Признаци на възпалена простата, придружена от обща интоксикация, проявена от главоболие, треска, умора, болка в костите, ставна болка, мускулни болки и студени тръпки,
 • Често запек (задръстване) и намаляване на либидото
 • Намаляване на сексуалната активност и ускорената еякулация.

Болка в простатата

Prostero рейтинг и препоръка

Това лекарство притежава точно три природни активни вещества, които заедно в комплекса – според производителя – помагат на мъжете и трябва да намалят честото (обикновено нощно) изпразване на урината. Съдържащата се активна съставка Saw Palmetto предотвратява (или намалява) уголемяване на простатната жлеза и има имуностимулиращ ефект. Кората на африканската слива намалява възпалението на простатата, има деконгестиращ ефект и предотвратява образуването на туморна тъкан.

Съдържащите се тиквени семки намаляват честотата на уриниране в пикочния мехур, подпомагат изпразването на урината и спомагат за регенерирането на функцията на простатната жлеза. Според производителя повече от 20 000 мъже в Европа са лекувани с този препарат и са се възстановили от проблеми с простатата. Наркотикът получава успех между 80% и 100%. Съобщава се, че е сто процента ефективен при пълното намаляване на болката, което е по-изразено по време на обострянето на простатит. В допълнение, желанието за уриниране намалява в 98% от случаите, а спешността на нощното уриниране напълно изчезна.

Освен това, 97% от мъжете са намерили пълно облекчаване на болката при уриниране, при 89% нормализираният размер на простатата и 80% са се възстановили при ерекцията.

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Как действа Prostero?

Лекарството се дава като „курс“ до 30 дни употреба и следователно може да бъде прекратено след този месец – поради пълното възстановяване, според производителя. В рамките на първата до втората седмица на употреба първите подобрения, които са пълни и пълни в последния ден на поглъщане, вече са очевидни.

Как работи приложението Prostero?

Продуктът се дава под формата на капсули, които трябва да се приемат 1 капсула 3 пъти дневно, 30 минути преди всяко хранене. Ако не преглъщате добре капсулите, можете също така да ги отворите и да ги поглъщате като прах с вода. В никакъв случай не трябва (очевидно) да се пие алкохол!

Общи Prostero Тест

Според производителя продуктът трябва да има 98% клинична ефикасност при лекувани пациенти и е одобрен от Европейската медицинска асоциация. Тя се счита за най-ефективната подготовка за мъже над 40 плюс и е разработена с помощта на съвременни технологии и 100% екологично съвместими компоненти без химически добавки.

Може ли Prostero да причини алергии?

Потенциално, човек може да получи алергии от всички и напълно да ги елиминира с това лекарство не е възможно.

Въпреки това, тъй като тиквените семки съдържат между гайките, особено ядки алергии трябва да бъдат внимателни, когато приемате и мъже, които знаят, са алергични на палма (палма плодове), както и кората на африканската слива дърво. В комбинация с тиквени семки и тиквички може да се получи кръстосана алергия (рядко). Страничните ефекти на тиквени семки са стомашно-чревни разстройства, като стомашно разстройство, гадене или киселини в стомаха, обаче, може да отзвучават при продължително приемане на себе си отново. Редки противопоказания могат да бъдат и кожен обрив, задух или лицев оток.

При тези появяващи се нежелани реакции лекарството трябва незабавно да се преустанови и да се види лекар!

тиквени семки

Saw Palmetto рядко може да причини замаяност, умора, главоболие или стомашно разстройство. Спонгичните твърдения дори означават увреждане на черния дроб и стомаха като страничен ефект, но това не е ясно дали наистина са нежеланите реакции на Saw Palmetto. Въпреки това, Saw palmetto (екстракт от плодове) може да потисне кръвосъсирването, което може да застраши живота в операцията и да доведе до повишено кръвотечение. Ето защо препаратът не трябва (поне) да се приема поне две седмици преди предстоящата операция.

Генерал Prostero опит и мнения

Заради естествените съставки и големия брой вече в период на възстановяване мъжете, този продукт е доста добър избор за проблеми с простатата или сексуални дисфункции. Особено кратката продължителност на употреба е привлекателно нещо, тъй като по-вечен лечение се избягва и още по-пълно възстановяване може да се усети след много кратко време. Говори много за тази подготовка на простатата.

Оценките и отзивите от потребители в интернет всичко звучи много положителни и един пациент се радваше, че не масаж на простатата трябва да се направи с него, но го е посъветвал да Prostero лекар. След три месеца вече се чувства „отличен“. Друг потребител пише, че след месец болката му изчезва, тоалетната отново се нормализира и сексуалната функция се подобрява.

Следващото пише, че той е на път да хирургия на простатата, в резултат на разширяване и възпаление на простатата и е поставена диагноза на „простатит“. Когато след това лекарство, предписано му като последна инстанция, а не хирургия, беше за един месец „, изведнъж всичко като паднал“ и го боли нищо.

Двама специалисти оценяват този препарат много положително. Пише специалист по андрология и сексология, че той вижда своите пациенти само два пъти, първо на диагностика и от друга страна, ако те искали да му благодаря за рецептата на този наркотик, защото те вече са здрави. Този специалист казва, че Prostero е „безплатен лекар“ и един може да спаси скъпите клиники по този начин, на „пари в брой“ само един.

Другият специалист по андрология казва, че това е „абсолютно безопасни начини за мъжете на по-старото поколение“, както и че не се връща през уникалната формула на това означава неприятности на простатата отново.

Е на Комисията [независимата научна експертната комисия по растителни лекарствени продукти на бившата служба Федерална здравеопазването (BGA) и днешния Федералния институт за лекарства и медицински изделия (BfArM)] оцени употребата на тиквени семки за уриниране разстройство и за раздразнителен мехур със съществуващ етап аденом на простатата I до II като положителни. По същия начин, Комисията оцени Sägepalmextrakte през 1989 г. да бъдат като положителна за използване в простатата.

Допълнителни клиентски мнения са на разположение чрез тази връзка!

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Предимства и недостатъци на Prostero

Предимства на приема:

– хипоалергенен, сто процента органичен, антиоксидант, регенериране, анти-бактериални, противовъзпалително, кръвообращението стимулиращ насърчава сексуална активност, намалява никтурия, облекчава болката и простатата проблеми, подобрява уриниране,

 • не съдържа вредни химични съединения,
 • превантивно поглъщащи,
 • лесна манипулация и кратко време за лечение,
 • простатата не скъпи диагностика, хирургия, скъпи таблетки и мазила и ваксинации и без унизително масаж от страна на лекаря.

Недостатъци от приемането:

 • почти няма известен, евентуално непоносимост към компонентите на активния комплекс препарат (в зависимост от известни чувствителността на индивида)

Къде мога да купя Prostero?

Продуктът не се предлага в онлайн магазини, но изключително чрез производителя. Тук също така се предлага отстъпка до 50% от цената на дребно на продукта.

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Каква е цената на Prostero?

Продуктът се предлага в една опаковка и се доставя в рамките на четири до осем дни. Плащането ще бъде извършено след получаване на стоката или наложен платеж. От страна на предлагането, поръчката ще бъде обработена като кликнете на „ред“ или „купува“ и по-късно на отзоваване на клиент съветник а. Транспортните разходи не са посочени, могат да се посочат по време на поръчката.

Какви са активните съставки на Prostero?

Prostero съдържа следните естествени съставки:

 • кората на африканското сливово дърво (Pygeum africanum)
 • тиквени семки (Cucurbita pepo)
 • видях плодови плодове (Saw Palmetto, Serenoa repens, Sabal serrulata)

Кората на африканска слива или трудно се използва предимно за лечение на заболявания на пикочния мехур, бъбреците, и простатата, както и неговите съществени лекарства са липидни разтворими фитостероли и пентациклична тритерпени. Това прави симптомите на уголемена простата доброкачествена може значително да намалява и се постига нормализиране на пикочния поток и намаляване на нощно уриниране и остатъчна урина.

Кора на африканското сливово дърво

В тиквените семена u.a. Фитостероли в свободна и свързана форма, както и аминокиселината кюрбитин и витамин Е и селен. Фитостеролите инхибират превръщането на тестостерона в активния дихидротестостерон. Ефектът е в уриниране заети в съпътстващите симптоми на доброкачествена уголемяване на простатата и на дразнимото мехур.

Palmetto триона е в есенни тъмно червени плодове, които обичат да намери приложение в медицината, поради положителния ефект от Sabalfrüchte в народната медицина за лечение на възпаление на простатата, пикочния мехур и тестисите.

Пълният списък на всички съставки в препарата (и вероятно други) не е посочен и може да бъде намерен само на самата опаковка.

Кой е доставчикът на продукта?

За производителя, има малко информация, само на адреса, посочен на сайта на производителя: Бернадет LTD, Av Рикардо J. Алфаро, Панама International.

Външни източници
 1. Low Urin Tract Symptoms. 2018 May;10(2):167-174. doi: 10.1111/luts.12155. Epub 2017 Feb 4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28160499
 2. Department of Biochemistry, Michael Okpara University of Agriculture, Umudike, Nigeria. Urol Int. 2011;87(2):218-24. doi: 10.1159/000327018. Epub 2011 Jun 28. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21709398
 3. Department of Biomedical and Biotechnological Science, University of Catania, Catania, Italy. nflamm Res. 2018 Jul;67(7):617-626. doi: 10.1007/s00011-018-1152-9. Epub 2018 Apr 20. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29679313
 4. Semin Cancer Biol. 2016 Oct;40-41:160-169. doi: 10.1016/j.semcancer.2016.06.003. Epub 2016 Jun 28. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27370570
 5. J Ethnopharmacol. 2016 Aug 22;190:33-45. doi: 10.1016/j.jep.2016.05.052. Epub 2016 May 24. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=prostate+function+bark+of+african+plum

Prostero

8
Естествени съставки 10.0
Заявление 7.0
Използване 9.0
ефект 7.0
цена 7.0
Previous Post
Tactic Air Drone_4
Gadgets

Tactic Air Drone мнения, цена и отзиви

Next Post
283/5000 Purefit Keto капсули за отслабване
Khranitelni Dobavki Namalenie

Purefit Keto мнения, цена и отзиви