Плащайте телевизия, за да отидете

Sky Deutschland революционизира телевизията със SkyGo, продукт за платена телевизия, който ще отнеме. Можете да видите програмата на Sky, когато отидете на Sky Go, не само вкъщи в хола, но и на втори телевизор, iPad или iPhone, както и интернет браузър.

Понастоящем само частично съдържание може да се види и футболната лига може да се види само ако абонаментът гледа през интернет браузър или през WLAN. В интернет има само събития от спортния пакет при поискване. HD сигналите могат да се приемат само от iPad и само чрез WLAN. Във формула едно предаване, супер сигналът е достъпен през интернет, но отделните допълнителни емисии не са. Това също така винаги се показва от настоящите оферти на Sky.

Зрителят получава, ако веднъж плати 19 евро, за SkyGo втора смарт карта, на която всички програми са отключени, които също са записани в основната карта. С втората карта е възможно да се насладите на вторият телевизор вкъщи със Sky. Разбира се, виждате само това, което е било записано. Без абонамент за филмови пакети не можете да изтегляте филми и без Bundesliga пакет можете да видите синоним на SkyGo от него.

Работа в уеб браузъра

Влезте в началната страница на skygo.sky.de и получавате директно трите категории филм, спорт и живо показва, на живо означава само спорт на живо. В спортната категория ще получите тези предавания на живо отново. В Бундеслигата можете да изтегляте излъчванията дори и след телевизионното излъчване от текущия и от предишния мач в Интернет.

Избрали ли сте на парти карта, прозорец за предварителен преглед и началото на видеото се отваря след това трябва да бъде изрично потвърдено или седнало положение желания принос към списък за пазаруване, като се отбелязва, например, филми, които може да искате да видите по-късно. За съжаление, не е възможно да се изтеглят филми, както и iPad и iPhone, все още е невъзможно да гледате филми. Можете също така да гледате спортни предавания или филми на цял екран, с размери на екрана до 15 или 17 инча. Sky-Go предлага подходящи съвети за данни и предоставя много добра картина.

Можете да регистрирате до четири IP устройства, например два компютъра или лаптопа, както и два смартфона в дома. Две устройства по едно и също време не могат да получат сигнал. Ако вторият компютър е влязъл в системата, вторият потребител решава дали връзката с първия компютър е прекъсната. Едновременно с компютър, сигналът може да се разглежда в iPhone или iPad. Използването на двете смарт карти е независимо.

 

Previous Post
Bitcoin Code
пари

Bitcoin Code Рецензии, ценообразуване и покупка

Next Post

Кино филми като телевизионни премиери