Ling Fluent Рецензии, ценообразуване и покупка

Изучаването на чужд език не винаги е лесно. Освен това винаги е трудно да се намери компетентен учител, който да ви научи на езика, така че да го разбирате. В повечето университети, където можете да вземете курсове, те също донесе на чужди езици, но концепцията преследвана обучение за период от няколко седмици или месеци. след начинаещи курс на напреднали и едва след това да влезе в кръга на тези, които може и да научава речника домакинство, с която можете да пътуват до тази страна и да ги артикулира по съответния начин. Ling Fluent е мултимедийна платформа, която дава възможност да се учи чужд език без предварително познаване в рамките на 4 седмици. Така че ние разгледахме концепцията и бихме искали да обясним по-долу какви ползи предлага платформата.

Какво е Ling Fluent?

Ling Fluent е платформа, която вече е развълнувана от хиляди хора. Платформата дава възможност за изучаване на един от общо 8 чужди езика. С тях са:

 • Английски
 • немски
 • испански
 • френски
 • Норвежки
 • шведски
 • Италиански
 • Холандски

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Ling Fluent

Концепцията, която се преследва на тази платформа не само работи със стоичното изучаване на речника и последвалата комбинация от граматика и език. Също така се изискват различни сетива за бързо и ефективно интернализиране на езика. Системата се основава на различни раздели, които съдържат както дума, така и израз, образуват изречение за контекста и в същото време има превод и има картини, с които потребителят може да свърже думата. Учебният процес е много по-добър и езикът се научи по-бързо.

Кой е Ling Fluent подходящ за?

Порталът е насочен към всеки, който иска да научи чужд език възможно най-бързо и ефективно. Вече хиляди са регистрирани в услугата и учат един от осемте езика. Възрастта няма значение, защото както тийнейджърите могат да научат различни езици, така и възрастните хора, които искат да научат повече. Порталът е подходящ за всеки, който просто се интересува от други езици.

Как се структурира съдържанието на Ling Fluent?

Порталът Ling Fluent разделя курсовете и програмите си на три различни категории. И трите са за изучаване на език, но съдържанието му е леко различно. Ето кратък преглед на съдържанието:

основен

 • 1 500 индексни карти с думи
 • 15 категории теми
 • около 100 думи за всяка тема
 • Достъп до учебния материал за 6 месеца по всяко време

на

 • 5 000 индексни карти с думи
 • 25 категории
 • около 100 думи за всяка тема
 • Достъп до учебния материал за 12 месеца по всяко време

Vip

 • 5 000 индексни карти с думи
 • 25 категории
 • около 100 думи за всяка тема
 • Да имате достъп до учебния материал за неопределено време по всяко време

Това е, в зависимост от това колко интензивно искате да научите езика всеки, има подходящ пакет. Ако искате да се запознаете с език, пакетът pro или VIP е много подходящ за вас. Хората, които биха искали да научат езиковите принципи, също имат големи предимства в основния пакет. Така че има правилния курс за всички.

Общ тест за владеене Ling Fluent

Искаме също така да погледнем по-отблизо, след като ни с темата на концепцията и първоначално резервирана основния пакет, за да се запознаем с една от осемте езика. Материалите за учене могат да бъдат достъпни не само на компютри, но също и на смартфон или таблет, който е особено удобно, ако, например, много. Така, например, за бизнес пътувания все още се учат единици, които в противен случай не е наясно. По пътя във влака ученето е лесно. Приложенията и програми са лесен и разбираем структура, така че е доста лесно използване и можете да получите достъп до него по всяко време. Можете да научите в един много по-различен начин, отколкото в училище, тя остава по-скоро виси нещо, чрез което може да се научи много по-бързо. Причината за това е концепцията за асоцииране на думите с ситуации или изображения. Това гарантира, че има и изход на глас, можете да научите бързо как да го произнесе правилно и след това да преминете към друга дума. Редовното повторение на език е разбираем за кратко време и така успяхме да научим принципите на език, в рамките на три до четири седмици и не може да навлиза в подробности по-късно. Отново платформата осигурява необходимите лексика и картотеките от които имате нужда. Системата работи, дори ако тя първоначално не може да изглежда като него. Това е демонстрирано в различни изследвания, или поне подобна система. Човекът, свързани с неща, много по-добри изображения и по този начин да се учи бързо и ефективно и тази концепция е приложена също за тази платформа. Като цяло ние бяхме много доволни от него, но някой да препоръча, че той е резервирана про или VIP версия, ако той иска да продължи да работи по езика.

Обща линг

Много хора имат проблеми с изучаването на езици. Те използват различни курсове от университети или подобни институции. Тези курсове са не само скъпи, но често не помагат толкова, колкото човек би се надяваше. Ето защо, някои са се опитали тази услуга и са също толкова изненадани от резултатите, тъй като ние сме. Като цяло, отзивите е много добра, също многократно похвали асоциацията е със снимки, защото хората могат много по-добре запомнят лексиката и основите на езика. Това е, за да се научат да не изтощително за тях, така също и дори не натиска идва, което мнозина знаем от училище. Възрастните хора имат голяма полза от услугата и те са доволни от нея, както и да научат дори и при малко по-голяма възраст на един език, дори и само за да отида на почивка. Скептицизмът относно услугата, също присъства в някои от тях, но те го отложи бързо, след като Ling Fluent се опитах на програмата просто. за

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Както при всяка услуга, има няколко неща, които трябва да бъдат подчертани, преди да се вземе решение. Нека да разгледаме предимствата и недостатъците, които могат да бъдат натрупани чрез платформата и каква може да е причината, поради която бихте могли да решите против нея:

предимства:

 • научете се от всяко място, където искате
 • лесен достъп
 • специални и лесни за разбиране приложения
 • асоциация със снимки
 • Възможно е и като гласов изход
 • бързо и ефективно обучение

минуси:

 • Достъпът е ограничен до базови и Pro пакети
 • До известна време е възможно натиск

Единственият недостатък на пакетите е, че след като сте резервирали пакета, ще получите известно време. След период от 6 или 12 месеца достъпът отново се изключва, ако сте резервирали пакета Pro или Basic. За съжаление в общия живот се случва много бързо, че нещо пречи, че можете да научите каквото ви харесва. Независимо от това, просто трябва да опитате. Предимствата са очевидни във всеки случай.

Къде мога да си купя Ling Fluent?

Директно от началната страница към програмата може да се резервира достъпът. За това трябва да се регистрирате за курса и след това да получите директно достъп до него, за да започнете да учите. Формулярът за поръчка дава само информация за себе си, включително име, адрес, имейл адрес и телефонен номер.

Какви са разходите на Ling Fluent?

Ling Fluent обикновено продава достъп за 120 евро. Ако обаче го хванете за период на наддаване, можете да очаквате цена от около 49 евро. Офертите се различават отново и отново, затова е препоръчително първо да разгледате страницата и след това да решите как да влезете в платформата.

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Заключение към продукта

Препоръчваме Ling Fluent надолу по линията. С тази програма, ученето на много езици не е проблем. Преди всичко ви дава достъп до всичко, което трябва да научите. И двете думи и фрази са научени, свързани с различни образи, което прави ученето езици много по-лесно. Също така има налични гласови записи, които могат да бъдат много по-лесни за ориентиране. Според службата езикът може да бъде научен в рамките на 4 седмици и ние също имаме този опит в нашия тест. Важен момент: човек се научава да говори гладко, което често не е така в университетите или подобни институции. И дори можете да отидете на почивка със семейството, за да говорите езика там.

Специални съвети за изучаване на езици Ling Fluent

За да научите език, не винаги трябва да бъде скъп курс, за който се регистрирате. Често други атрибути, които курсът изпълнява, за да научат език, са достатъчни, какъвто е случаят например с Ling Fluent. Има обаче няколко малки съвета, които можете да вземете вкъщи, които ще ви помогнат още по-добре. От една страна: който се чувства мотивиран и решен, ще научи езика по-добре от някой, който е под натиск. Единият се подлага на изучаването на езика на определено задължение. Защото нищо не идва от нищо. Ежедневното изучаване на речника и граматиката помага да се говори свободно езикът. Това обаче изисква и правилната програма, която отговаря на очакванията, които човек очаква от един език. И това непременно винаги има висока цена.

резюме
Дата на прегледа
Прегледан елемент
Ling Fluent
оценка
41star1star1star1stargray
Previous Post
bioretin
Allgemein

Bioretin Рецензии, ценообразуване и покупка

Next Post
Valgosocks
здраве

Valgosocks Рецензии, ценообразуване и покупка