Fly Bra Рецензии, ценообразуване и покупка

Какво е Fly Bra?

Сутиени винаги са проблем, когато облеклото е въздушно, когато се носят без презрамки или дори когато само тънки ремъци държат горната част. Всеки често ползващите се изпускат дрехите си или сутиенът не може да се носи изобщо, например в горната част на халтера. Този проблем е възприет от японски дизайнер и е разработил Fly Bra. Това е невидим сутиен, който пасва под всяка дреха и създава идеален деколте. Тази сутиен е иновативен модел, за който някога е имало мечтана някога жена. В допълнение към своята много практична форма, сутиенът е също мек и естествен, измиваем и може да се носи отново и отново. Специалната особеност е, че този сутиен е напълно отворен. Това означава, че с тази сутиен може да се носят дори широки деколте на гърба. Сутиенът отговаря дори на жените, които искат всички условия, които поставят на сутиена. Освен невидимостта под дрехите, сутиенът предлага и друго предимство. Между черупките има шевове и това гарантира, че гърдите са перфектно оформени, а гърдите са оформени точно както всяка жена иска. Тъй като сутиенът обхваща само гръдния кош, но седи перфектно, всички дрехи могат да се носят в бъдеще и вече не е необходимо да се обмисля дали има подходяща сутиен за дрехата.

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Данни за платното

Fly Bra

Сутиенът е изработен изключително от висококачествени и стабилни материали. Найлоновият материал, който оформя горната част на сутиена, е изпълнен с удобен и мек пяна, който дава на гърдите перфектна форма. Самите купи са изработени от силикон. Така че те имат идеална адхезия към кожата. Залепването в предната част на сутиена е идеално пригодено за гърдите, така че е ефективно поддържано и оформено и изглежда много добре под всяка дреха. Материалът се почиства лесно и може да се мие на ръка. Чрез стабилността на размерите, които осигуряват черупките поради тяхното производство на твърди, но кожата чисти материали, годни за сутиени е оптимално и не се измъкне и не е необходимо да се коригира по време на носене. Важно за тази формулировка обаче е, че сутиенът не е направен от често предпочитан памук, но вместо това се използват качествени и устойчиви материали от найлон.

За кого е подходящ Fly Bra?

За разлика от много други сутиени, Fly Bra е перфектен за всяка жена. Облекло или сутиен размер няма значение, когато става въпрос за избор на този сутиен. Благодарение на специалното си производство, сутиенът винаги се вписва. Това не на последно място, защото всяка жена може да носи сутиен. Няма никакви проблеми с тази сутиен, защото всяка жена може да приспособи сутиен към своя размер. Това е така, защото сутиенът в предната част е снабден с шнур. Така че тя може да бъде вързана много тясно или по-скоро малко по-нататък, по желание и съобразено с характера. Сутиенът също се вписва във всяко индивидуално твърдение, което жените имат относно оформянето на гърдите. Чрез шиенето може да се определи индивидуално, дали гърдата трябва да бъде оформена нормално или дали трябва да има повече обем. С по-малка гърда, по-тесният шнур може да симулира повече обем и по този начин сутиенът има идеално поддържаща и оформяща функция и може да формира идеално деколте за всички жени като невидим сутиен.

Как действа ефектът Fly Bra?

Сутиенът има много специално изрязване. За разлика от традиционните сутиени, които да им е удобно върху подкрепата, този сутиен се прилага върху гърдите и тук стърчи от само себе си. Това означава, че нито един превозвач или други притежатели трябва да носят сутиен. Сутиенът е поставено на гърдата, а след това леко се притиска и в крайна сметка се регулира с помощта на предната интегрирана между черупките шнур точно в собствената си фигура. Тук сутиена предоставя две функции в едно, защото тя формира и повдига гърдите, както го прави традиционен сутиен, но може да се преструва, Фулър бюст при поискване от преплитането на предната зона е просто съответно тесен затворен. Адаптирането на сутиени изключително чрез връзките, така че сутиена вписва жени от всички размери на сутиена еднакво и следователно могат да бъдат предложени като стандартен размер.

Сутиенът работи добре:

  • няма превозвачи
  • Той е независимо прикрепен към гърдите
  • С шнур, гърдите могат да бъдат перфектно оформени
  • един размер отговаря на всички жени

Как работи приложението Fly Bra?

Поставянето на сутиена е много лесно. Първо, кожата на гърдите трябва да бъде напълно почистена. Както кожата, така и лосионите или други продукти за грижа трябва да бъдат напълно отстранени от кожата, така че да се осигури оптимално сцепление на чашките на сутиена. Само тогава може да се регулира сутиенът. За тази цел се разхлабва връзката между черупките. След това, силиконовите черупки се поставят върху гърдите и се притискат здраво към кожата. Сутиенът вече е напълно сам. Ако черупките се придържат, регулирането на прилягането може да се извърши чрез шнур. Ако гърдата е само фиксирана и оформена, достатъчно е да се затягат връзките само леко. Ако, от друга страна, се желае ефект на натискане, затягането се стяга, докато гърдата има желаната позиция. Важно е, че силикон черупка се третира след употреба винаги е лесно с Feuchtigkeitgscreme така гъвкавостта се поддържа и те продължават да се придържат към гърдите си и hafteen там.

Какви предимства и недостатъци може да доведе Fly Bra?

предимства:

  • Сутиенът не се нуждае от никакви ремъци, така че не причинява точки на натиск
  • Сутиенът може да се носи под всяка дреха, тъй като е оцветен в кожата
  • Всеки вид деколте може да се носи над сутиена, също и вратна халка или без презрамки дрехи
  • лесно и удобно за носене
  • Не се плъзга поради оборудването със силикон в черупките

Тук можете да спестите 50% от производителя!

минуси:

  • няма

Има ли известни странични ефекти на Fly Bra?

Носенето на сутиена не включва никакви странични ефекти, които производителят може да предупреди. Въпреки това, той може да се окаже, че някои жени са чувствителни към силикон и че кожата ще реагира по съответния начин, тъй като сутиенът е облицована в черупките пълни със силикон, за да се гарантира перфектна форма. В противен случай, сутиенът може да бъде лесно носен от всички жени, а също и поради форма няма проблеми с онези, които носят. Fly Bra също има предимството да бъде невидим сутиен за всяка жена и няма нужда да се притеснявате за сутиен, имащ проблеми. Сутиенът е идеален деколте и може да се носи на всички дрехи.

Обща тест за Fly Bra

Специална характеристика на качеството на сутиени е, че връзва без никакъв носител и не се плъзга. Друга особена особеност на сутиена е, че може да се купи в един размер. Благодарение на перфектното прилягане и регулируемостта на черупките чрез поставяне на сутиен на всяка жена. За това се дължи на производството, което се основава единствено на оправдателните черупките, не е проблем, който се отнася до комбинация от размер и чаша СПОРТНИ размер. Това е трудно за много жени и в някои чаша размери желания по-нисък размер на гърдата не е на разположение от традиционната сутиени. Сутиенът не носи тези проблеми и затова той се вписва винаги перфектно, без монтаж на покупката е необходимо.

Обща опитност Fly Bra

Потребителите постоянно докладват положително от BH. Тук се похвали, че сутиенът евентуално са просто форма, или също е идеално Разцепване магия, когато дантелата се прави това. Това може да се формира и от много жените, които се различават между гърдите. Приятен се чувстват жените, че Fly Bra може да се носи с много и различни облекла и че просто елегантен вечерно облекло, което се реже без презрамки или дори на гърба бездната се възползвали от този сутиен. Като невидим сутиен, този модел предлага винаги пасва идеално и жените са много доволни, че често досадни превозвачи не са достъпни за тази сутиен. но като важно условие за пасва идеално, че е много важно, че кожата напълно почистена преди осигуряването на сутиени и е освободен от мазнини и козметични продукти за грижа, като потребителите посочват. С това важно приложение за нанасяне на сутиени и падания. За тази връзка ще намерите повече мнения и опит на клиентите!

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Какви са разходите за Fly Bra?

От страна на производителя, сутиенът се предлага на редовна цена от 138 евро. Има обаче и намаление на цената, така че цената сега е 69 евро за сутиен. Не е публикувано, обаче, дали става въпрос за оферта с ограничен срок или дали сутиенът се предлага постоянно на намалена цена. По този начин сутиенът се предлага на цена, която класическата и висококачествена сутиен в търговията иначе има.

Къде мога да си купя Fly Bra?

Подобни сутиени, които работят на принципа на Fly Bra, се предлагат и в онлайн търговията на добре известни платформи за продажби. Купувачите обаче трябва да отбележат, че тези сутиени имат различни имена без изключение и това вероятно не е оригиналът. В противен случай, сутиенът може да бъде закупен от уеб сайта на производителя с гаранция, че оригиналът ще бъде закупен. Поръчката е различна тук обаче, отколкото при обикновената онлайн покупка. За поръчката на BH само малък формуляр за контакт е предоставен на уеб сайта на производителя. Тук се регистрира собственото име, както и собственият телефонен номер, затова страната се депозира, от която се извършва поръчката. След това производителят на поддръжката го поема по телефона за поръчката и всички други условия за поръчка са фиксирани.

резюме
Дата на прегледа
Прегледан елемент
Fly Bra
оценка
41star1star1star1stargray
Previous Post
Atlant Gel
хора

Atlant Gel Рецензии, ценообразуване и покупка

Next Post
Titan Premium
хора

Titan Premium Рецензии, ценообразуване и покупка