Cube Air Cooler мнения, цена и отзиви

За да получите хладно ниво през летните температури не е много лесно. Някои вземат охладени пликове, други взимат вентилатора, а други инсталират климатик директно в апартамента или къщата. Въпреки това, последните често могат да бъдат много скъпи. Най-късно, когато идва следващата сметка за електричество. Освен това нещата обикновено са доста силни. Ако се счупят, възникват високи разходи за ремонт, с които никой не иска да се справя. В допълнение, пазарът е толкова наводнен от факта, че човек лесно губи обзора, ако някой активно търси такъв. Друго, очевидно непреодолимо препятствие за мнозина идва на сцената, ако търсите също устройство, което също работи като овлажнител или пречиствател на въздуха. Въпреки това, ние открихме такъв, който е не само евтин, но и малък по размер. Един, който може да се справи с големите устройства и е с ниска поддръжка. Цялата информация за това се обобщава по-долу.

Cube Air Cooler

Какво представлява Cube Air Cooler?

Cube Air Coller е мини климатизатор, известен като революцията на лятото. Но той може да направи повече. В същото време това е овлажнител и пречиствател на въздуха, ако искате да имате тези функции. Благодарение на малкия си размер, той може да бъде инсталиран почти навсякъде и най-накрая се наслаждавате на чист въздух. Освен това, той може лесно да бъде свързан чрез електрическата връзка в апартамента. Още по-добре: той е подходящ и за работа на USB порт. Ето основните неща:

 1. Мини климатик
 2. Овлажнител
 3. Пречиствател на въздуха
 4. малък размер
 5. за работа чрез захранване или USB

Дори тези характеристики характеризират Cube Air Cooler като предимство в домакинството. Но има повече за това, на което може да се разчита.

Тук можете да спестите 50% от производителя!

За кого е Cube Air Cooler правилният продукт?

Продуктът е насочен главно към хора, които искат в своите четири стени приятен климат, който може да бъде издържан. В допълнение към редовната жилищна сграда, той също е добре дошъл партньор за мезонети, на които може да се разчита. Освен това има и предимства за тези, които настояват Cube Air Cooler допълнително да пречиства и овлажнява въздуха. По този начин, хората, които страдат от алергия, се насочват, които не могат да се справят без такова устройство. Мини климатизаторът е готов за всяко събитие.

Cube Air Cooler Технически детайли

По-долу сме обобщили всички важни технически подробности:

 • Източник на захранване чрез USB или електрически контакт
 • Използване в офиса или в къщата
 • Тип устройство: вентилатор
 • изработени от висококачествена пластмаса
 • Режимът на управление е нормален
 • максимална мощност над 20 вата
 • идеален за стаи между 10 и 15 квадратни метра
 • 9 вата мощност
 • напрежение от 5 волта
 • Размер: 165 x 165 x 170 мм
 • 3 режима на скорост
 • избор на различни цветове на светодиодите
 • Капацитет на резервоара за вода: 750 милилитра
 • Цвят: бял

Cube Air Cooler освобождава въздуха от най-малките частици и предлага на потребителя три различни режима за настройка. Ако искате малко повече атмосфера, можете да промените цвета на интегрираните светодиоди. Това включва и релаксираща нощна светлина, която ви позволява да спите добре през нощта.

пот

Как да използвам Cube Air Cooler?

Cube Air Cooler е просто настроено, резервоарът за вода е пълен и включен. С помощта на подходящ щепсел устройството може да бъде свързано към гнездото, в противен случай трябва да се свърже посредством USB щепсел. Особено през лятото такова устройство се отплаща, защото през нощта често е толкова горещо, че дори не можете да заспите. В такива ситуации човек би искал такова устройство. Между другото, неговият резервоар за вода ще продължи цяла нощ, ако го попълните преди да си легнете.

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Какви са предимствата и недостатъците?

Подобно на всеки аксесоар и здравен продукт, той също има свои собствени плюсове и минуси, за които първо трябва да разберете. Затова ние ги обобщихме по-долу:

ползи

 • лесна работа
 • достатъчно резервоар за вода
 • Овлажнител
 • Пречиствател на въздуха
 • Доставя приятни температури в стаята благодарение на 3 режима
 • няколко цвята за избор на светодиодите

недостатъци

 • нищо не е известно

Устройството изисква малко поддръжка и лесно се свързва. Няма видими недостатъци. Операцията е лесна и водният резервоар има достатъчно капацитет, за да продължи цяла нощ. Освен това е желателно не само охлаждането на въздуха, но и тяхното почистване и овлажняване. Това винаги създава здравословен климат в стаята, където можете да живеете добре. Често климатиците нямат възможност за адекватно овлажняване на въздуха. Резултатът е сухо гърло или дихателната система е засегната. Това не е случаят с устройството и по този начин е голямо предимство.

охладете температурата студена

Общ тест на Cube Air Cooler

Особено сега, когато температурите понякога оставят нещо желано и великото лято просто стане твърде горещо в дългосрочен план, ние сложихме теста на Cube Air Cooler. Тъй като той е по форма и размер много добър инструмент за изучаване и изгодно за всяка стая. Най-малкото, ако върши работата си, както беше обещано. Той също така трябва да бъде подходящ за страдащите от алергии, тъй като той също е пречиствател на въздуха и овлажнител. Мини климатизацията не оставя нищо желано, поне по размер. Можете да ги поставите навсякъде, където просто имате място. Тя е малка и не взема много от нея. Инсталацията не е трудна за първи път. Резервоарът за вода се зарежда бързо и устройството се включва само с бутон. Ако искате да промените цвета на светодиодите, можете да го направите и с натискане на бутон. Трябва да се каже, че устройството не трябва да се крие от състезателя. В рамките на няколко минути забележите първите промени във въздуха. Ако оставите достатъчно време за устройството, скоро ще имате приятен климат в стаята си. Освен това има и добавения обем, което прави устройството щастливо да го използва. Отначало не можехме да си представим, че трябва да можем да спим, но след включване можем само да потвърдим това. Той работи много тихо и е много приятно да заспи. Като цяло бяхме много доволни от устройството в теста и следователно бихме искали да го препоръчаме на този етап. Той идва с USB кабел и ръководството за потребителя.

Споменатият щепсел за захранването, което получавате във всеки електронен търговец на дребно за няколко евро.

Обща опит на Cube Air Cooler

Всеки, който се оглежда в интернет, вече е намерите изобилие от мнения от потребители, които също са тествали устройството и по този начин са били убедени, каквито сме. Мини климатизаторът се отплаща във всички аспекти и осигурява особено през нощта прекрасен климат за спане. Дори когато то е все още топло отвън. Но понякога трябва да му дадете известно време, докато цялото помещение бъде под контрол. Но тогава можете да очаквате чист и леко влажен въздух, с който много от потребителите са доволни. Един наистина добър съвет, който също е благодарен. Кликнете тук, за да намерите повече опит на клиентите! *

Има ли проблеми с Cube Air Cooler?

Както при всяка климатична система, редовно проверявайте и зареждайте резервоара за вода. Това е единственият начин да се гарантира добра вентилация в дългосрочен план, с който човек може да живее. В допълнение, винаги трябва да се уверете, че устройството работи както е описано в ръководството. В противен случай няма големи проблеми с устройството.

Понижете температурата

Къде мога да купя Cube Air Cooler?

За предпочитане директно от доставчици като Amazon. Тук различни продавачи предлагат устройството, а също и на добра цена. Някой също получава две устройства, така че може да бъде равна на оборудва няколко стаи с него. мини климатика също е добър партньор в офиса, където тя държи на чистия въздух и осигурява приятен климат на работното място. Освен това, всеки, който е поръчал чрез Amazon получава точно същите ползи като с други продукти. Това означава просто плащане и можете да изберете самият продавач и да прочетете рецензиите му. Така че и да отидете почти никакъв риск, когато купувате един и да получите евтин устройство, което се охлажда по-хубаво да се горещи дни.

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Преглед на Cube Air Cooler

Като цяло оценяваме устройството като доста положително. Особено в горещи дни е истинска трудност да се донесе приятен климат в собствената ви стая. Кой тогава излага също стойност за овлажняване на въздуха и пречисти, които често се затруднения при търсенето на перфектното устройство. По-големите от тях също изискват много поддръжка и трябва да бъдете внимателни, за да не сте претоварени. Ако след това дойде дори електрическата сметка, обикновено има грубо събуждане. Тъй като повечето от тях също са истински мошеници. За да се измъкнете от начина, по който можете да се за този малък мини-климатик, която обикновено се работи с USB порт. Той овлажнява въздуха и го почиства едновременно. Дори през нощта, това е идеалният инструмент, защото той работи тихо, не само, но също така има достатъчно вода, за да снабди магазините в 750 милилитра контейнер. Освен това, устройството е подходящ и за сън, защото тя осветява пространството с цветни светодиоди, които могат да се променят по цвят свободно според собственото си решение. Това оставя нищо да се желае и които преди това е страх да си купи голям климатик и поемат рискове и здравето му прави истински доволен от покупката на този малък куб.

Източник директория и допълнителни връзки

Cube Air Cooler

8.4
Технически подробности 9.0
функции 8.5
употреба 8.0
цена 8.0
Previous Post
Tactic Air Drone_4
Gadgets

Tactic Air Drone мнения, цена и отзиви

Next Post
Prostero
Khranitelni Dobavki Prostata

Prostero мнения, цена и отзиви