Crypto Genius Рецензии, ценообразуване и покупка

Crypto Genius – Какво е това?

Crypto Genius – Зад термина „Crypto Genius“ се крие уебсайт, който ги насърчава да печелят криптиращи пари. Придобиването на Bitcoins, Ripple или Ethereum не се изисква, тъй като печалбите се правят на правилните прогнози за развитието. Сумите се показват в щатски долари или в евро в собствената ви сметка за търговия. Както при сравнимите оферти, по-подробна информация за стратегията за търговия се третира много пестеливо. Въпреки това, се говори за софтуер, който позволява да действа 0.39 секунди преди предвидените транзакции. Остава незабелязано, че софтуерът не е разработен, както е посочено на самия сайт, но принадлежи на външния брокер ZoomTrader. Тук е използван crypto robot. Последният автоматично извършва сделки, което означава, че практически няма възможност да се повлияе на инвестиционната стратегия. Това е предназначено основно за инвеститори, които нямат време да следват последните разработки и следователно да разчитат на помощта на софтуер. Постоянната събираемост на информацията създава база данни за прогнозиране на текущите събития. Все пак печеленето на $ 5,900 на ден, предложено на уебсайта, е чисто утопична идея.

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Какво предлага обектът на Crypto Genius?

Crypto GeniusСофтуерът ви обещава, както вече споменахме, да можете да погледнете в бъдещето. Обещаният .39 секунди трябва да е достатъчен за програмата, преди всички други брокери да извършат сделка. В рекламния клип на уеб сайта софтуерът е разработен като самостоятелен и тестван от членовете на семейството. При разглеждането на различни уебсайтове обаче е учудващо, че собственикът понякога се представя под името „Кристиян Папен“ за немскоговорящите потребители или Крис Питърсън за англоезичния пазар. Зад двете имена има едно и също лице, което извира от файл за рекламни снимки. Истинските лидери остават анонимни. Често обаче се споменава печалбата от $ 5900, която трябва да се направи в един ден, използвайки софтуера. Според кои критерии този софтуер спазва текущите развития, както и на кои крипто валути се правят конкретни прогнози, не се оповестява.

Какви са разходите за Crypto Genius?

Няма разходи за директна регистрация за използване на услугите на Crypto Genius. Същото важи и за транзакциите, извършени от крипто робота. Нито една такса, нито дял от печалбата са дължими, ако такова трябва да бъде постигнато. Това остава единственият аспект, който не включва разходи, тъй като използването на софтуера изисква първо сума пари. Ограничението тук е 250 евро, за което се препоръчва преференциално плащане с кредитна карта. Трябва да разгледате този начин на плащане много внимателно, тъй като той се свързва с голямо усилие да се изплатят неправомерно погасени суми. Ако решите да отворите сметка за търговия, важно е да зададете лимит. Като тест вече са 250 евро повече от достатъчно пари за обучение, ако те са напълно заложени в пясъка.

Crypto Genius е измама и фалшива?

Он-лайн становищата за този криптообработващ са преобладаващо отрицателни. Това се отнася както за опита със самия програмата, така и за действащия брокер ZoomTrader. Липсата на прозрачност, фалшиви обещания и неверни изявления на сайта се критикуват многократно. Там вече изложеният като фалшив собственик рекламира с предполагаемо покритие на реномираните телевизионни станции CNN Money и BBC News. Нито един от тези канали никога не е показвал отчети, които въвеждат доставчика по-подробно. Сравнително подвеждащо се случва с други доставчици. Класически пример е рекламата на програмата „Пещерата на лъвовете“ от Bitcoin Trader. Ако има ясни индикации за неверни твърдения, които вече са на началната страница, това е добър показател за измамна процедура. Основната идея е да създадете чувство за доверие в зрителя с тези имена. В сериозни оферти доволните потребители и доказуеми печалби говорят за себе си, така че тези илюзии са излишни.

Какво трябва да търся в такива програми?

Ако не искате да инвестирате сляпо поради високата заплата, има четири неща, които трябва да проучите, преди да направите инвестиция. Те включват:

  • предоставената информация
  • използваният софтуер също
  • и регулацията на доставчика
  • правното положение на доставчика.

По отношение на информацията трябва да е възможно да се получи изчерпателна информация, преди да се регистрират или депозират истински пари. За представения тук доставчик е необходимо да оставите името и имейл адреса за най-важната информация. Но дори след това време информационното съдържание все още е рядко. Като основно правило за един реномиран доставчик на търговска стратегия е, че никога не трябва да има търсене на детектив, за да се получи най-важната информация.

Фактът, че информацията за софтуера по-скоро се осмелява да бъде формулирана, изобщо не е необичайна, за да се предпази от имитаторите. Независимо от това, може да се очаква обща информация и в този контекст. На този софтуер вече липсва бележката, чиито криптови валути са открити. Тъй като понастоящем се търгуват повече от 1000 различни цифрови валути, важно е да се знае как това изобилие от данни трябва все пак да осигури предимство от 0.39 секунди. Е доставчик вас тези отговори за виновни, то е препоръчително да не се възнагради този с инвестиция за лошо обслужване.

Регламентът засяга предимно брокера. Зад тази оферта е нерегулираният брокер ZoomTrader. Това е регистрирано в Самоа и следователно не подлежи нито на германските разпоредби, нито на тези на ЕС. Ако доставчикът откаже да плати или уреди платените суми, е почти невъзможно да се предприемат правни действия. Така Crypto Genius не притежава платените пари, а действа като посредник.

Правното положение на доставчика включва няколко аспекта, които надхвърлят централата. Тъй като е направено влизане с имена и други данни, като имейл адрес и телефонен номер, е важно да се търси информация за това как да се обработват тези данни. Същото внимание се отнася и за всички плащания. Ако за тази цел не се предлага сигурна връзка, освен неправилното използване от страна на самия брокер, съществува и рискът от достъп на трети страни. Бдителността винаги е необходимо, за да не споделяте здрав разум в шума на очакваните печалби.

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Общ тест за Crypto Genius

За да се запознаете с функциите и стратегията за търговия, трябва първо да влезете с името и имейл адреса. Оттук нататък ще научите повече за стратегията на доставчика. Това преследва плана за вас колкото е възможно по-малко да мислите за плюсовете и минусите на дадена инвестиция. За тази цел това представлява растението като ограничено. Само 50 души ще имат шанса да тестват самия софтуер и да печелят до $ 5900 на ден. От този момент най-късно сте под натиск да решите бързо. Доставчикът няма да се притеснява да спомене, че след като бъдат открити 50 тестера, не могат да бъдат направени допълнителни инвестиции. Истината е разкрита в следващата стъпка. В това ще бъдете помолени да прехвърлите пари на онлайн брокер ZoomTrader. Всички транзакции се извършват автоматично от това. Разбира се, това използва собствен софтуер за тази цел, което доказва, че тази част от обещанията вече не е вярна. Освен това, тъй като трябва да предоставите своя телефонен номер, е много вероятно да се свържете с екипа на ZoomTrade. Обикновено обаждането е свързано с цел ясно да се превиши минималният депозит от 250 евро. Тъй като сумата от 250 евро се появява при няколко съпоставими фалшификации, трябва да се приеме, че онлайн брокерите плащат само от тази сума комисионна за медиация. След като парите бъдат депозирани, областта на задачата на Crypto Genius завършва, без да сте забелязали.

Обща опитност на Crypto Genius

Тъй като действителните прогнози за търговия и сделките се правят от ZoomTrader, мненията са много по-интересни за това, отколкото за предполагаемия доставчик сами. Потребителите се оплакват в този контекст често за лошите комуникационни канали. Ако възникнат проблеми, нито телефон, нито електронна поща може да достигне до компетентно лице за контакт. От друга страна, има хора, които действително отчитат печалби на сайтове като Broker-Reviews.com. Те за предпочитане се извършват в началото на инвестициите и служат за насърчаване на по-високи депозити. За тази цел се установява телефонна връзка с мениджър на профили. Ако суми от 10 000 евро и повече инвестират, късметът се изстрелва рязко и парите се губят многократно.

Какви са мненията за изплащането на Crypto Genius?

Тъй като Crypto Genius също не носи отговорност за изплащанията, фокусът отново е върху ZoomTrader. В този контекст потребителите докладват отново и отново с много дълги часове на изчакване, докато уговорените суми бяха кредитирани. Да може да се разпорежда с депозираните суми по всяко време, както може да се види от описанието на уебсайта, не е вярно. Освен това могат да се намерят многобройни доклади, в които плащането на исканата сума е изцяло отказано. Тъй като крипто роботът прави транзакциите, собственият си контрол за разбиране на печалбите и загубите е прозрачен поради липса. Измамата е много трудна за доказване на тази основа.

Нуждаете се от Crypto Genius Изтегляне?

За използването на предлаганата стратегия за търговия не е необходимо изтегляне. Цялото взаимодействие се осъществява чрез конфигурирания профил. Рискът да влезе в контакт с вредния зловреден софтуер или други източници на опасност за компютъра е много нисък с добра антивирусна програма.

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Така че е Crypto Genius сериозен?

Crypto Genius определено е бърза идея да печелите пари. Това обаче засяга само анонимния собственик, а не инвеститорите. Възможността да спечелите дори обещаните $ 5900 на ден е практически 0%. Използвани тук са хора, които следят заглавията за драстичното нарастване на криптокомпозициите и искат да станат част от тази история на успеха сами. За да опитате това с крипто робота, представен тук, е опит, който трябва да отмените още преди първия депозит. Необходимите 250 евро са със сигурност по-изгодни за вечеря с всичките ви приятели или кратка градска почивка. В противен случай не сте само голям инвестиционен риск, но и сте в законно сива зона. Доверието играе съществена роля в ръцете на нерегулиран брокер, който, както и онлайн показанията, е бил малтретиран стотици пъти.

резюме
Дата на прегледа
Прегледан елемент
Crypto Genius
оценка
41star1star1star1stargray
Previous Post
Welltox
красота

Welltox Рецензии, ценообразуване и покупка

Next Post
Varikosette
здраве

Varikosette Рецензии, ценообразуване и покупка