Clenbuterol Ефект, дозировка и опит

За да се справят добре в бодибилдинга – особено когато участват в състезания – някои спортисти правят правилните разходи. Те използват вещества, които често се съмняват, че дори са разрешени. Освен това, те редовно преследват цели, различни от тези, за които те действително използват бодибилдъри. Така че и продукта. Днес разгледахме темата и разбихме какво представлява, как може да помогне за изграждането на мускулите и преди всичко защо може да бъде критикувано.

Какво прави Кленбутерол?

На първо място, интересно е да знаем какво всъщност е, с какво се занимаваме. Кленбутерол е основно лекарство, което се използва предимно за лечение на астма. Той произхожда от групата на бета2-симпатикомиметици и освен това е включен в различни амино-препарати. За съжаление, това изпадна в немилост, тъй като тя е била използвана в рамките на Европа за известно време в прасеца на телешко месо и след това падна отново в критиката, когато той е бил използван от атлетите Катрин Крабе в Тур дьо Франс през 2010. По същия начин, Алберто Контадор го използва по време на кариерата си като велосипедист. Материалът обаче е направил и заглавия в областта на културизма, тъй като монетата на Андреас я е използвала в своя полза. Едно от предимствата на продукта е, че той може да осигури анаболно подпомагане на изпъкналите мускули, като същевременно помага за изгарянето на мазнините. Тук е списъкът на странични ефекти значително (например, безсъние, ръчни тремор, сърдечно-съдови проблеми и повишаване на конвулсии), поради което е добре да се мисли за това дали наистина искате да го използвате. Тук е цялата информация с две думи:

  • не принадлежи към групата на анаболните стероиди
  • е рецепта
  • се използва главно за лечение на астма
  • адресира изпъкналите мускули
  • следователно се използва и в бодибилдинга или спорта като цяло

Всеки, който се е занимавал с лекарството преди и все още иска да го използва за своите ползи, определено трябва да избере разумно.

Clenbuterol

Как е ефектът на кленбутерол?

Голямо предимство на продукта е, че спомага за подобряване на работата в спорта, защото увеличава сърдечната честота и повишава телесната температура. По този начин може да се използва както за обучение, така и за изгаряне на мазнини. По този начин, това е привлекателно средство за определяне на тялото, ако искате да изработите различни, специфични мускули по-точно. В този случай обаче първо трябва внимателно да се обмисли дали мисията наистина има смисъл. Освен това, той също се открива при кръвни изследвания и все още е в критиките в бордовете за конкурси. При астматиците веществото се използва, защото едновременно активира и активира хормони и пратеници, които също познаваме като „стрес хормони“. Тъй като те работят в цялото тяло, ефектът, разбира се, е от голяма полза за засегнатите. Ако искате да знаете по-точно какво причинява продукта в тялото: Тъй като сърдечната дейност ускорява, бронхите се разширяват и можете да дишате по-добре. Този ефект също е добре дошъл в обучението или културизма, защото тялото може да абсорбира повече кислород и по този начин обучението е по-ефективно.

За кого е подходящ Кленбутерол?

Той се използва главно за лечение на астма. Освен това понякога е трудно да се получи, тъй като е редовно предписание и следователно не е лесно да се получи от аптеката. В областта на бодибилдинга обаче, упражнените могат също да се възползват, ако искат да определят тялото си повече, да изработят определени мускули, за да изглеждат по-добре. Той се използва главно като хранителна добавка, ако се желае по-интензивно, както и по-ефективно обучение.

Долен ли е кленбутерол?

Въпросът дали веществото се счита за допинг е донякъде спорен. Например, ако използвате продукта само за да определите тялото си и да получите повече от обучението си, обикновено го правите, за да изглеждате добре в състезанията. Както бе споменато по-рано, то е било злоупотребено като агент на допинга. И тъй като не е достъпна на борсата, може да се приеме, че продукта със сигурност е считан за допинг, независимо от начина, по който се използва. Също така ще се види чрез кръвен тест, дали веществото е било взета преди или не. В проби от урина или кръв, свързването с газова хроматография и мас спектрометрия определя дали веществото присъства в кръвта.

Как действа приема на кленбутерол?

Дозираната форма на веществото обикновено се доставя под формата на таблетки. Лекарят обикновено предписва продукта два пъти дневно за поглъщане. Обикновено симптомите се подобряват от началото на приема, дозата зависи от развитието на заболяването. Въпреки това се приемат максимум 200 мкг кленбутерол на ден и дози от 20 до 160 микрограма на ден, разделени на две дози, също са обичайни по време на периода на лечение. Алтернатива на таблетките се осигурява и от капки и от инхалатора, където прахът се приема чрез дълбока инхалация. Това, което изглежда в областта на изграждането на мускулите, не е много ясно. Тук могат да се използват и други дози. Но тъй като веществото в тази област е по-вероятно да се счита за допинг група, може да се предвиди препоръка за дозиране тук.

Какво трябва да обърна внимание при приема на Кленбутерол?

Ако продуктът не се използва за лечение на астма, ефектът може да има съвсем различен ефект върху тялото. Това, разбира се, също се отнася до дозировката. Следователно, препоръчително е да се съгласите с професионалист непременно със специалист. Твърде високата доза е неефективна и трябва да се избягва.

Мога ли да отслабна с Кленбутерол?

Тъй като продуктът се използва и за изгаряне на мазнини, това все още е спорно, може да се използва и като средство за отслабване. Той влияе върху метаболизма, тъй като е възможно по-интензивно обучение и по този начин може да се изгори повече мазнини. Тя обаче няма директен ефект върху мастните запаси в организма, но се основава основно на това от проведеното обучение. Като единствен продукт за отслабване, следователно не се препоръчва, освен ако не е определена голяма цел за спортна програма, с помощта на която бихте искали да отслабнете.

Мога ли да направя бодибилдинг с кленбутерол?

Тъй като вече е използвана за такива цели, теоретично може да се използва и за културизъм. Въпреки че не отпуска мазнините резерви, тя допринася за повече от вашето обучение. С разширяването на бронхите тялото и следователно мускулите получават повече кислород, което води до по-добра производителност и по-добра готовност на тялото. Мнозина се възползват от това предимство, но също така рискуват да се появят нежелани реакции и да бъдат хванати в състезания, тъй като все още не ги харесват и са критикувани.

Къде мога да купя най-добре Кленбутерол?

Тъй като продуктът е предписан и поради това не се предлага като диетична добавка на пазара, се препоръчва сътрудничество с лекар. Въпреки това, дали това за целите на загуба на тегло или културизъм предписва продукта, разбира се, е съмнително. Не искаме да даваме по-нататъшни препоръки за това как да закупим това вещество, но предлагаме таблица с ресурси, които работят по подобен начин. Принципът на изпомпване на повече кислород в мускулите се възприема и от други продукти, чиито съставки са далеч по-малко вредни.

Дали клинбутеролът има странични ефекти?

Списъкът с нежеланите реакции е за съжаление малко по-дълъг, така че е добре да помислите дали искате да използвате продукта за тази цел. От една страна, продуктът ускорява сърдечния ритъм, но в зависимост от дозата това може да бъде опасно. Също така, веществото причинява мускулни тремор и повишаване на телесната температура. В същото време се появяват и главоболия. Повечето от тези нежелани реакции са описани като временни. Това означава, че те ще изчезнат с течение на времето, когато поглъщането напредва. Същевременно могат да се появят съпътстващи симптоми. Те се наблюдават под формата на увисване на кръвното налягане, повишаване на стойността на тропинина, както и спадане на нивата на калий. Докато доста ниска доза често се случва без проблеми, по-висока доза често е проблематична.

Кленбутерол ли е свободен от рецепта?

Веществото обикновено се предписва само от лекар, така че е предписание. Който иска да го използва за спорта, може да използва алтернативи на пазара, които имат подобен ефект. Обаче, тези, които обичат да използват Кленбутерол, често трябва да ги набавят под формата на други продукти или по друг начин.

Какво представлява общото преживяване на Кленбутерол?

Тъй като продуктът всъщност прави точно това, което трябва да направи, а именно разширяване на бронхите и по този начин позволяващо по-ефективно обучение, то често е оценено като много добро. Въпреки това, все още трябва да се прецени дали наистина трябва да се вземе, освен това тя не е достъпна без рецепта. Въпреки че веществото увеличава производителността по желание и по този начин поглъща повече кислород в мускулите, но списъкът от странични ефекти и странични ефекти е страхотен.

заключение

Допингът е неприложим в много области на спорта и всеки, който иска да се възползва от тези вещества, обикновено ще бъде дисквалифициран в състезания. Ефектът на Кленбутерол се обсъжда отново и отново в областта на спорта и културизма. Един от проблемите обаче е доставката и следващата правилна дозировка. Следователно, не е задължително да се препоръчва, също така винаги се изисква рецепта, за да стигнете до наркотика.

Източник директория и външни връзки
Previous Post
Denta Seal
Produkti za Grizha Zŭbi

Denta Seal мнения, цена и отзиви

Next Post
Healthwatch
Gadgets

Healthwatch мнения, цена и отзиви