Bitcoin Code Рецензии, ценообразуване и покупка

Търсенето на криптокомпютри е високо. В последно време цената на Bitcoin Code спадна рязко, но очакваме възстановяване на цената. Няколко интернет портала рекламират кода на Bitcoin, който обещава невероятни печалби за кратко време без много усилия. Това е търговска софтуерна система, която трябва да е достъпна безплатно. Тази статия трябва да изясни дали тази система е сериозна.

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Bitcoin Code – Какво е това?

Bitcoin CodeТози продукт е търговска система, която се предлага като софтуер на интернет портал безплатно. Ако искате да използвате тази система, трябва да се регистрирате като търговец на този сайт и да станете член на тази система. Доставчикът, Свен Хегел, обещава, че тази система може да се използва денонощно по целия свят. В рамките на 24 часа са обещани печалби от 13 000 евро. Всъщност това е автоматизиран алгоритъм, който има интегриран търговски интерфейс. Този алгоритъм разчита на нестабилни инвестиции, които включват Bitcoin. От инвестициите, зад които перфектното време е да се бият много пари. Целта на операторите е раздялата между членовете. Операторите на системата се обогатяват, като информират членовете за настоящите атрактивни сделки и ги карат да депозират все повече и повече пари в своята сметка.

Какво предлага обектът на Bitcoin Code Software?

Софтуерът обещава невероятно високи печалби за кратко време. На уебсайта на системата се пише за „лудния финансов потенциал на Bitcoin“ и за изключителната група от хора, които са осъзнали този потенциал и са богати за кратко време. Само с няколко минути всеки ден членовете трябва да могат да пътуват по целия свят и да печелят пари отстрани. Членове, които не могат да бъдат сигурни дали наистина са членове или фалшификати, описват, че са се присъединили към тази система само преди няколко дни и са станали богати без стратегия за търговия или предварително познаване. Представени са шестцифрени приходи в рамките на няколко седмици. Системата Bitcoin Code трябва да работи както следва:

 • попълнете онлайн формуляра за регистрация
 • Активирайте клиентската сметка
 • Депозирайте пари в сметка на клиента
 • Използвайте софтуер и започнете да търгувате.

Свен Хегел обещава, че потребителите с тази система за търговия ще станат милионери по-бързи от първите инвеститори във Facebook или Uber и без предварителни познания.

Какви са разходите на Bitcoin Code?

Нищо не се съобщава за разходите в уебсайта на Bitcoin Code. Условията и условията са на английски език и не включват информация за разходите. За да участвате в тази система и да започнете да търгувате, трябва да направите депозит в профила си. Изглежда Bitcoin Code е безплатен. Тук обаче е заложен уловът. Можете да търгувате само, когато има достатъчно кредит по сметката. Bitcoincode предписва минимален баланс, чиято сума обаче не е посочена в Общите условия. Ако нямате кредит в сметката, търговията е спряна. Разходите са както следва:

 • безплатна регистрация
 • Безплатно управление на сметки
 • Направете депозит от поне $ 250

Дали Bitcoin Code измами и фалшиви?

Ако търсите мрежата над системата, ще откриете различни мнения, когато осъзнавате, че това е фалшива. Това са общи становища, а не лично мнение. Потребителите пишат за загуби или че са реализирали печалба на първата търговия и след това са били бомбардирани със съобщения или телефонни разговори. Те бяха изкушени да депозират все повече и повече, което води до загуби. Отрицателно се оценява също така, че няма обяснения за сделките. Някои потребители съобщават, че са депозирали, но парите не са били освободени. Независимо от депозита, салдото на сметката е на следващия ден след влизането в нула. Други докладват четирицифрени загуби.

Какво трябва да търся в такива програми?

Ако искате да използвате Bitcoin Code за търговия с криптокомпоненти, трябва да обърнете внимание на сигурността и сериозността. Нищо не работи без стратегия за търговия. Трябва да бъдете информирани подробно за търговията с цифрови валути, преди да използвате такава програма. Намерили ли сте доставчик, трябва да обърнете внимание на сигурността. Достойните доставчици се регулират от държавен финансов надзорен орган. Това може да бъде немският Bafin (Федерален орган за финансов надзор), Британския орган за финансови услуги, Кипърската комисия по ценните книжа и борсите на Кипър или Комисията за ценни книжа и борси в САЩ. Заинтересованият финансов регулатор зависи от това, къде се намира доставчикът. За реномиран брокер са налице подробни обяснения. Можете да използвате безплатна демо версия за ограничен период от време или за неограничен период от време, за който ще ви бъде платена сума за виртуална валута. С този демо-сметка можете да търгувате без пари и да работите по търговската си стратегия. Тази демо сметка е реномирана на законните продавачи, независимо от депозит в профила Ви. Достойните доставчици изискват само малък минимален депозит, например 50 евро. Много реномирани системи предлагат програма за обучение и предоставят подробни обяснения. Използвайте диаграми, за да научите за текущите курсове за криптопреход. Важен аспект е безопасността. Средствата на клиентите се депозират с реномирани доставчици в отделни сметки, отделно от парите на компанията. Също така сте сигурни, че доставчикът трябва да попадне във финансови затруднения.

Общ тест за кодовете Bitcoin

С Bitcoin Code решавате дали искате да търгувате ръчно или автоматично. При ръчна търговия, зависи от вас кога и колко инвестирате. Това не работи без предишни знания и стратегия за търговия. Автоматичната търговия има автоматичен механизъм. Темата се изпълнява произволно. Всъщност данните за клиентите се обезкуражават. Клиентите получават много обаждания, които трябва да оживят, за да направят допълнителни депозити. Парите отиват за сметка на нерегулиран брокер. Bitcoin Code работи с няколко такива брокери. Тези брокери плащат оператори на кодовете на Bitcoin, за да ги предоставят на различни клиенти. За да може търговията да работи, в системата се интегрира автоматизиран интерфейс за търговия.

Общи опит в Bitcoin Code

Положителните преживявания за системата могат да бъдат намерени директно на сайта на Bitcoincode. Хората докладват за това, как са направили големи суми за кратко време без предварително познаване. (Източник: http://the-bitcoinscodes.com/*) Негативните преживявания превъзхождат. Потребителите съобщават, че са депозирали, но парите не са били освободени и следователно не са били налични. Има и обаждания на английски, които са направили членове депозит. Членът научил, че търговията работи само с депозити от поне 25 000 евро. В крайна сметка членът претърпя тежки загуби.

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Какви са мненията за изплащане?

Членовете, които печелят големи печалби от тази система за търговия, пишат за луксозния живот, който са прекратили със своя работодател и че са платили дългове в шестцифрени суми. Други портали отчитат само загуби, но никога не са печалби от най-малко четири цифри.

Кой е Свен Хегел?

Ако кликнете върху системата за търговия, на началната страница ще бъдете посрещнати от човек на име Sven Hegel. Той говори за разработчик на софтуер в компания, чието име не иска да споменава. Казано му е, че му е възложено да разработи програма, която ще увеличи максимално възвръщаемостта на инвестициите в Bitcoin. Предполага се, че неговият началник е трябвало да пусне програмата в действие, за да я изпробва. Когато Хегел научи, че заседателната зала не се интересува от програмата, той взе кода с него и пусна системата. Английската версия показва същия портрет на този мистериозен човек, който не се казва Свен Хегел, а Стив МакКей. Той пише точно какво пише Свен Хегел. Възниква въпросът дали изобщо съществува Свен Хегел. Всъщност това е фиктивен човек.

Изтеглянето е необходимо за софтуера?

Не се изисква изтегляне, за да се използва системата. Не е необходимо да инсталирате софтуер на компютъра си. Системата е достъпна за вас веднага след като сте открили профил. За да използвате системата, трябва само да влезете с данните си за достъп. След това можете да използвате системата незабавно.

Тук можете да спестите 50% от производителя!

Така че Bitcoin Code е надежден?

Въз основа на различни факти осъзнавате, че това е измама:

 • Свен Хегел не е истински човек.
 • Предполагаемите членове на сайта са фалшификати, тъй като някои от тях се показват и на други портали под различни имена.
 • няма информация за това как работи системата на уебсайта
 • липса на регулиране чрез орган за финансов надзор.

Условията и условията са достъпни само на английски език. Уебсайтът има отпечатък, в който е включен операторът Kryptomarkt Broker GmbH със седалище в Кьолн. Ако проучите интернет за този оператор, няма да го намерите. Няма допълнителна информация за този оператор. Уважаваният оператор има често задавани въпроси, които отговарят на най-често задаваните въпроси. Такъв често задаван въпрос не съществува на уебсайта на Bitcoin Code. Също така безплатна демо сметка не е налице. Както съобщават потребителите, високите депозити са необходими, за да работи тази система за търговия. Ако искате да търгувате с криптокомпютри, трябва да потърсите реномиран брокер с регулация.

резюме
Дата на прегледа
Прегледан елемент
Bitcoin Code
Previous Post
Ecoheat S
Gadgets

Ecoheat S мнения, цена и отзиви

Next Post

Плащайте телевизия, за да отидете